Veletrgovina z izdelki za
osebno nego in nego doma

Veleprodaja kozmetičnih in galanterijskih izdelkov ter čistil na slovenskem tržišču.
Kaj ponujamo

Felce azzurra

FELCE AZZURRA je znana zaradi značilnega vonja, ki je primeren za vso družino. Zgodovinska znamka podjetja Paglieri, Felce Azzurra z neponovljivim značilnim vonjem in občutkom dobrega počutja.

ve

Felce Azzurra Ritualia

Očarljivost rož in izvlečki sadja… Za posebne lepotne rituale za telo in sprostitev duha.

ve

Felce Azzurra Il Bianco

Kolekcija izdelkov za čiščenje, nego in skrb za perilo, ki je zelo blizu kozmetiki. Tradicionalni proizvodi, ki razvajajo tvoje perilo in ga odišavijo s prijetnim vonjem.

ve

Felce Azzurra Cura Casa

FELCE AZZURRA CURA CASA je linija za čiščenje in nego vašega doma, ki ga zaznamuje značilen in nezamenljiv vonj Felce Azzurra.

ve

Felce Azzurra Aria di casa

Felce Azzurra Aria di Casa je popolna linija dišav za prostor, ki je bila ustvarjena za to, da z eleganco in dizajnom naredi vaš dom še bolj dragocen.

ve

Cleo

Užitek za kožo Cleo je že več kot 20 let sinonim za kvalitetne izdelke in je bil ustvarjen predvsem za ženske, mlade in mlade po srcu. Kreme za tuširanje vsebujejo jogurt, ki kožo hrani in jo ohranja mlado.

ve

Labrosan

LABROSAN ponuja celovito paleto izdelkov za lepoto, zaščito in vsakodnevno nego ustnic. Vsak izdelek je posebej izdelan za zadovoljitev specifičnih potreb.

ve

Genera

Izdelki za osebno nego in nego las. Za znamko Genera je značilno odlično razmerje med ceno in kakovostjo, čudovit dizajn in pozitiven odziv uporabnikov.

ve

Arix

Široka paleta izdelkov za čiščenji, ki so primerni od čiščenja doma do čiščenja avtomobila. Vsaka linija proizvodov ima značilno specifično zmogljivost in karakteristiko za zadovoljitev vseh potreb po čistoči in higieni.

ve

Fria

Fria je znamka, ki pooseblja vrhunsko kakovost izdelkov za osebno nego tako odraslih kot otrok. Tako je v kolekciji Fria široka paleta mokrih robčkov za enkratno uporabo, ki so uporabni v vsakem trenutku dneva.

ve

Brawn

Brawn je inovativna linija mokrih robčkov in krp za enkratno uporabo, ki s pomočjo posebnih materialov visoke kakovosti pomaga pri čiščenju in vzdrževanju vseh hišnih površin.

ve

Beauty & Fantasy

Širok izbor pripomočkov za lase, ki so vedno v koraku z modo. Skrbno izbrane krtače za lase, glavniki, pripomočki za nego, ki so prilagojene za vse potrebe in za vsako žensko.

ve

Class

Edina linija izdelkov za nego čevljev in udobje stopala, s popolno paleto izdelkov, ki zadovoljijo vse potrebe.

ve

Winni's Naturel

Winni's naturel so naravni, ekološki, biorazgradljivi izdelki, ki ne povzročajo alergij. Vsebujejo surovine rastlinskega izvora, ki se v naravi hitro in v celoti razgradijo.

ve

Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.